canviem el clima

LLOCS QUE ET PODEN INTERESSAR

Hi ha pàgines web, llibres, notícies molt interessants que et voldríem recomanar on informen molt bé del tema i són realment impactants.

PÀGINES WEB:

-https://es.greenpeace.org/ca/trabajamos-en/cambio-climatico/

https://www.mansunides.org/observatori/canvi-climatic/que-es-canvi-climatic

LLIBRES:

LOS 100 ÚLTIMOS GLACIARES DEL SUR DE EUROPA– JORDI CAMINS JUST
Aquest llibre de Jordi Camins Just compara les diferents glaceres en diferents anys. Un llibre ple d’imatges que reflecteix els immensos canvis de manera impactant.
EL CANVI CLIMÀTIC A CASA NOSTRE- MARIA JOSEP PICO
Aquest llibre de Maria Josep Pico no només parla de meteorologia i de l’evolució dels gasos d’efecte hivernacle, sinó que també analitza les activitats humanes que, a casa nostra, ja estan generant autèntiques modificacions del clima que ens afecten en el dia a dia. 
I TU, QUÈ FAS CONTRA EL CANVI CLIMÀTIC?- JOAN OLIVARES (AUTOR), JAVIER LACASTA LLÁCER (IL·LUSTRADOR)
Aquesta història infantil veiem com Valeri i Elvira coneixen els perills del canvi climàtic i s’animen a buscar solucions per a combatre’l. Un llibre ideal pels petits de la casa!

DOCUMENTALS

https://www.ccma.cat/tv3/alacarta/quequicom/canvi-climatic-nivell-critic-/video/5914969/

Aquest vídeo de “QuèQuiCom” explica com ha empitjorat el canvi climàtic, com ha anat canviant tot d’ençà que va començar a augmentar-se.

https://www.ccma.cat/tv3/super3/infok/que-es-el-canvi-climatic/video/5833242/

En el vídeo del “Super3” s’explica més detalladament com ha anat canviant el canvi climàtic, que ha provocat i com es podria disminuir. És un bon vídeo perquè els petits ho puguin entendre tot.

ACTIVISTES

Greta Thunberg - Wikipedia, la enciclopedia libre
Greta Thunberg
Va néixer el 3 de gener a Estocolm.
El 20 d’agost de 2018 va decidir no assistir a classe fins a les eleccions generals de Suècia, per lluitar contra el canvi climàtic. Ha inspirat a milions de persones de tot el món a unir-se a les protestes.
Jane Goodall: Un proyecto Edelvives para el aula
Jane Goodall
Va néixer el 3 d’abril a Londres.
Va viure la seva infància i joventut, rodejada d’animals i desitjant descobrir més els animals d’Àfrica. Als 23 anys va començar a fer realitat el seu somni viatjant a Kenya, on va treballar amb el famós antropòleg Louis Leakey.

pròxim Publicar

Deixar una resposta

Licencia Creative Commons wappsdinahosting